Ring oss på +46 40-671 00 05 eller +46 8-673 01 55  |   order@connectmarketing.se
Gåvokort till anställda . se

OBS – fördelaktig tillfällig lagstiftning

Just nu gers skattefrihet på gåvor upp till 1000 kr extra.

Läs mer om hur reglerna fungerar här.

Om oss

Connect Marketing har hjälpt företag med gåvokort till anställda ända sedan 2002. Idag är vi ledande i Sverige inom presentkort, företagsjulklappar, presentreklam och företagsprofilering. Vi håller till i Malmö, men har också kontor i Stockholm och Jönköping. Med strategisk placering i Viared, Borås, hittar du vårt lager.

Den samlade erfarenheten i Connect Marketing sträcker sig dock långt mer tillbaka i tiden än 2002. Och genom åren har vi byggt upp en stor kundkrets av företag, kommuner, organisationer och förvaltningar över hela världen. Vi är stolta leverantörer till bland andra Malmö Stad, Sector Alarm, Toyota Material Handling, för att bara nämna några exempel på nöjda kunder som köpt gåvokort till de anställda genom oss.

Hos oss hittar du i runda tal ungefär 1 800 vitt skilda produkter från ca 120 noga utvalda leverantörer. Prisvärda kampanjer och ett brett sortiment av produkter som är särskilt lämpade som julklappar eller en gåva till speciella tillfällen. Mycket arbete läggs ner på att välja miljövänliga varor av hög kvalitet, och det är också därför vi är lite petiga när vi anlitar nya leverantörer.

Men Connect Marketing är mer än så. Vi är också den största kedjan i Skandinavien när det kommer till arbetskläder och företagsprofilering – fler än 150 återförsäljare jobbar med våra produkter i Sverige och övriga Norden.

Connect Marketing och Miljön

Vi arbetar oförtrutet med att förbättra vårt miljöarbete, och letar hela tiden efter nya miljövänliga produkter. Helst av allt vill vi jobba med företag som har ett dokumenterat miljösystem på plats, och som tillverkar eller säljer produkter som är miljöcertifierade. Vårt eget miljösystem uppdateras ständigt, med nya och högre mål, och vår personal får också utbildning för att på bästa sätt kunna leva upp till vår miljöpolicy.

Att beställa gåvokort till anställda

Vi har gjort det så enkelt som möjligt för dig att beställa. Vår webbutik är designad för att vara lättnavigerad med tydlig indelning i olika kategorier, och det är enkelt att filtrera fram olika typer av produkter.

Men några snabba klick har du din beställning klar, och när vi tagit emot den är din leverans på väg inom 3 arbetsdagar. Samtliga priser i butiken anges exklusive moms.

Varmt välkommen med din order!

addup
newport

Vill ni ha hjälp med att välja gåvokort?

Ibland räcker inte tiden till, och det kan vara svårt att se vilket av alla gåvokort som passar bäst till era anställda. Låt oss hjälpa till! Ange nedan om ni har några speciella önskemål, så återkommer vi med ett specialanpassat förslag.!